Prašokau, bet tiek to

sausio 28th, 2014
Nusibodo man kapstytis praeityje, kuri labai tolima… :) Geriau papasakosiu apie tą metą, kai kūriau tokias įdomias mergaites… Paminėsiu keletą įdomių Simsų klaidų, kurios buvo prieš tai (kvaili perinstaliavimai ir neišmanymas! O buvau tas klaidas nufotografavus! Bet tai buvo priešpaskutinis perinstaliavimas, o per kitą viską išsaugojau, kad neišsitrintų :D)
Klaida, kuri labai sena – pastačiau namą, kokį sapnavau… Regis, Twinbrooke. Ir vieną merginą turėjau. Jinai atsikėlė iš lovos, kažkur ėjo – ir atrodė man ji labai keistai. Jos palaidinė ir kelnės buvo labai keistso spalvos. Na, taip… Odos spalvos. Nustebau. Pasirodo, ji buvo… nuoga. Matėsi tik linijos, kur turėtų būti palaidinė, o kur kelnės :)
Taigi, kartą „išsiselectinau“ Twinbrooke Rocket šeimą (lažinuosi, taip vadinasi, juk tenka prisiminti). Bet man joje kažko trūko, kažkas man ten nepatiko. Dėl to nusprendžiau pagaliau susikurti mergytę. Na ir nuėjau kurti mergytės. Ji buvo ryškiai geltonais plaukais, šiek tiek raudona oda ir „žydrynės“ akimis. Veidukas buvo „mielas, mielas“, o drabužius dariau tokius pat ryškiai geltonus, kaip ir plaukai. Bet galvojau, kad bus per daug geltonos, šitaip „negerai“. Dėl to įdėjau šiek tiek raudonų detalių (raudona man nepatinka), kad būtų tikroviškiau ir geriau. Dar pamenu jos būdą – Bookworm, Athletic, Computer Whiz (ar kaip rašosi? :) ), Artistic ir… Oh, nepamenu paskutinės. Kai prisiminsiu, parašysiu. Jos mėgstamiausia spalva buvo (kokia gi dar?) geltona, muzika – Roots (man tuo metu patiko Lady Antebellum daina Need You Now labai, o ji buvo Roots dainų skyriuje) ir maistas – mėsainiai (ir mano! ), o pavadinau ją Emilija Rocket. Jei dar nenusibodo, patikslinsiu, kad originaliai jos plaukai buvo… Tas išpašytas kuodukas. Ir apgyvendinau ją Rocket šeimoje. 
Vėliau šis tas pasikeitė. Pradėjau žaisti Bridgeporte. Ta Emilija Rocket buvo „originali“ – kone valandą sugaišau ją kurdama, tiksliai ir kruopščiai gražindama veiduką. O norėjau „Emilijų šeimos“. Nesiruošiau gaišti taip ilgai, dėl to susiradau veido detales jau paruoštas, kurios priminė Emiliją Rocket – apatinis (regis, vidurinis, tas platus ir trumpas) veidukas, antroje eilutėje (regis, pirmos) „kinietiškos“ akutės ir lūpos… Tiksliai negaliu pasakyti, kurios. Nosis antra pirmoje eilutėje. Ir pavadinau jas kitaip – vardai tie patys, bet pavardės jau mano. Visos buvo vienodos, – atrodė taip pat, išskyrus senutę, jų mamą, ir vadinosi taip pat, išskyrus Emiliją Rocket. Kartą tėtis pamatė tas mergaites ir tarė:
– Jau kokie „slotnai“ geltoni plaukai!
Susimąsčiau. Pakeičiau plaukus į šiaip „blondiniškus“.
Apgyvendinau jas pačiame didžiausiame name, išstūmus tuometinius gyventojus lauk. Prisicheatinau daug pinigų ir perstačiau namą pagal savo skonį. Padariau didelę biblioteką. Prisimenu kaip mažiausiai penkios sėdėjo tam pačiam kambary ir skaitė knygas. 
Po kiek laiko pradėjau jas perrenginėti. Perdarydama drabužius keičiau spalvas kita shema. PAgrinde – geltona. Jei yra antra spalva – žalia. Jei trečia – žydra. Jei ketvirta – oranžinė. Tuo metu mano mėgstamiausios spalvos buvo išsidėsčiusios būtent tokia tvarka. Ir visos buvo, tėčio žodžiais tariant, „slotnos“.
Kažkada Emilija gyveno dangoraižyje ir viena, prisimenu. 
Buvau joms pastačiusi „Šlavantėlį“ – ir baseinukas buvo nedidelis, ir du namai, kaip ir pridera, ir toks „miškelis“. Tikrai gražu buvo.
Tai tiek prisiminimų (šįkart mažokai). Bet nuotraukų išliko daug, tai daug jų bus ir čia. Štai, grožėkitės, kaip atrodė šios „slotnosios“ mergaitės:
 
Screenshot
Pirmoje nuotraukoje matote „Slotnųjų“ mergaičių namą, kuriame jau viskas perstatyta pagal mane (visi daiktai iš „hobių  skyriaus“, kad būtų galima lavinti visas sritis, mat jos dirbdavo įvairiausius darbus).
 
Antroje nuotraukoje – Puikus Bridgeporto fonas, tikrai gražus. Kadangi buvau nusipirkusi Body Sculptor (,…), dėl to šiai šeimos narei tenka varvinti milžiniškus prakaito lašus. Bet, regis, čia ne Rocket mergaitė. Nors… Taip. Čia būtent Emilija Rocekt, atkurta po perinstaliavimų (taaip, ši šeima išgyveno šį baisų etapą). IŠ ko sprendžiu, kad čia ji? 

Screenshot-40

Iš kuoduko, didesnių akių, kitokios nosies. O šiaip Body Sculptorius iškraipė visą jos veidą ir negaliu būti garantuota.
 
Trečioje nuotraukoje tai jau paprasta Emilija. Matosi, kad plaukai jau nebe „slotni“ (iš pradžių buvo tokie geltoni, kaip jos megztinis!). Mane prajuokino tai, kad ji tokia užsisvajojusi geria kokteilį, apie kažką svajoja, o ten nykštukas prieš ją romantiškai guli. Tokia savotiška nuotraukytė.
 
Screenshot-41
Ir ketvirtoje nuotraukoje dar vienas jų namas, tik dieną ir matosi visas grožis. Geltonas autobusiukas, baseinas, su Generations papildymu atkeliavusi vandens čiuožykla… Ir puikusis namas Bridgeporte.
 
DĖMESIO!!! JAU GREITAI ČIA PASIRODYS KELI VAIZDO ĮRAŠAI SU ŠIOMIS MERGAITĖMIS IR JUOKINGA KLAIDA!
 
 
 
Screenshot-42
 
 
 
 
 
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos